Business cafe predstavlja organizovanja druženja malih preduzetnika i onih koji to žele da postanu. sa ciljem razmene informacija, deljenja preduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje sopstvenog posla. Ideja se rodila čitajući istraživanje jedne agencije koje je pokazalo da se 57% poslova sklopi uz kafu, a lično iskustvo pokazalo je da je umrežavanje jedno od ključeva za uspeh.

Business Cafe u Beogradu, održaće se 4. maja u 18 časova u prostoru Mikser House-a po 11. put. Tema Business Cafe-a „Mali su veliki“, a gosti su:

  • Zoran Vujović, v.d. predsednika Asocijacije malih i srednjih preduzetnika i preduzeća Srbije
  • Ivan Minić, glavni i odgovorni urednik mojafirma.rs i
  • Srđan Janićijević, serijski preduzetnik, danas osnivač i direktor Mokrogorske škole menadžmenta.

Ulaznice vas čekaju na Gigstix ili na licu mesta pre početka.

Kako je bilo na prošlom eventu pogledajte i pročitajte ovde, a sve dodatne informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Prvi Business cafe održan je 29. marta 2011. u Zagrebu, a vremenom se proširio putem licence na Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu goru. Druženja se organizuju svaka dva meseca na različitim lokacijama, a goste uz inspirativne poznate preduzetnike u ugodnom društvu očekuju i korisne informacije i zanimljive nagrade.

Poslednja izmena dana 22. aprila 2016. u 16:57


Ivan Minić

Profesionalnu karijeru gradi od 2001. godine, a 2002. osniva Burek.com, najveću internet zajednicu na ovim prostorima sa više od 2.200.000 članova, i igru znanja i strategije Conquiztador. Prodao udeo u firmi investitorima iz Mađarske sa nepunih 23. godine i dobio…… Saznaj više »