Ring Srbija je deo svetske platforme “Get in the Ring” koja ima za cilj da pomogne startapima da kroz mentorsvo, umrežavanje i lakši pristup neophodnim finansijskim sredstvima postanu brzorastuće kompanije.

Udruženje mladih privrednika Srbije u saradnji sa Erasmus Centrom za preduzetništvo u Holandiji, ponovo u Srbiji organizuje takmičenje Ring Srbija.

Srbija je jedna od preko pedeset zemalja koja ima priliku da pošalje svog predstavnika na finalno takmičenje. Od preko 2000 startapa na globalnom nivou, samo najboljih 8 će se nadmetati za glavnu nagradu u vednosti od milion evra.

Kriterijum za prijavu:

  • Startap ne postoji duže od 5 godina
  • Preduzetnik govori engleski jezik
  • Investicija potrebna za razvoj startapa do 1.000.000€
  • Veliki potencijal rasta na globalnom tržištu

Za više informacija pogledajte sajt Ring Srbija.

* * *

Udruženje mladih privrednika Srbije (UMPS) je nevladino, nestranačko i neprofitabilno udruženje osnovano sa ciljem da pomogne mladim privrednicima da pokrenu i razvijaju svoj biznis. Više informacija na zvaničnom sajtu.

Poslednja izmena dana 5. decembra 2015. u 14:22


Ivan Minić

Profesionalnu karijeru gradi od 2001. godine, a 2002. osniva Burek.com, najveću internet zajednicu na ovim prostorima sa više od 2.200.000 članova, i igru znanja i strategije Conquiztador. Prodao udeo u firmi investitorima iz Mađarske sa nepunih 23. godine i dobio…… Saznaj više »