Unreasonable Lab je intenzivni petodnevni program namenjen individuama i timovima koji žele da reše određeni društveni ili ekološki problem i koji su u ranoj fazi razvoja svoje ideje/preduzeća. Tokom 5 dana oko 10 timova radiće sa fasilitatorima, predstavnicima ciljnih grupa i klijenata, kao i lokalnim ekspertima kako bi dobili inpute i dalje razvili svoje ideje.

Pored jednodnevnog rada sa mentorima, učesnici će raditi na razvoju i unapređenju svojih biznis modela, izraditi inicijalni budžet, kao i plan aktivnosti za dalji razvoj ideje. Program se realizuje od 14.-18.09.2016. u Beogradu, u ICT Hub-u zahvaljujući partnerstvu organizacije Razlivalište sa Unreasonable Institutom iz Kolorada, SAD.

Mentori na projektu su Sonja Dakić (DajDaj pelene), Nikica Marinković (zelenoo.com), Ivan Rečević (Gaia i MojaFirma), Nebojša Lazić (StartLabs) i drugi.

Više možete pročitati na zvaničnom sajtu, a rok za prijave je 26. avgust.Ivan Minić

Profesionalnu karijeru gradi od 2001. godine, a 2002. osniva Burek.com, najveću internet zajednicu na ovim prostorima sa više od 2.200.000 članova, i igru znanja i strategije Conquiztador. Prodao udeo u firmi investitorima iz Mađarske sa nepunih 23. godine i dobio…… Saznaj više »